Beklager. Vi har for tiden tekniske problemer med Klarna Checkout. Vi jobber med å løse problemet. Bestillinger kan sendes pr epost til info@tapetgalleriet.no, eller så kan du ta kontakt med oss på 23624006.

  • Stort utvalg - Tusenvis av tapeter og tekstiler
  • Prisgaranti
  • På veggen garanti

Vennligst velg et merke:

Tapet, maling, gardinstoff og møbelstoff

Tapet

Å innrede med tapet er mer populært enn noen gang og utvalget er enormt. Hos oss har vi rundt ti tusen ulike tapeter fra verden lendende produsenter enten du ser etter fibertapet, vinyltapet, tekstiltapet eller våtromstapet. Fra anerkjente merker som Sandberg, Omexco, Ferm Living, Borge, Elitis, Cole and son, Osborne and little og Designers Guild leverer vi alt fra tapet i tråd med de siste trendene til flotte historiske tapeter. 

Maling

Vi er autorisert forhandler av de helt fantastiske malingen fra Farrow and Ball og Zoffany. Dette er miljøvennelig interiørmaling som skiller seg ut ved et meget høyt innhold av fargepigmenter. Vakre matte, nesten kalkaktige overflater eller mer glossy møbelmaling. Valget er ditt enten du skal male soverom, male kjøkken eller male stue. 

Gardinstoff og møbelstoff

Ikke noe er så vakkert i et interiør som flotte gardiner sydd av de vakreste gardinstoff. Leverandører som Colefax and Fowler, William Morris, Sanderson, Romo, Iliv, Nina Campbell, Jane Churchill og Prestigious har gjennom generasjoner levert nydelige gardin og møbelstoffer. Vi jobber også tett med kanskje Norges mest anerkjent syerske Sara Dahl. Hun kan hjelpe deg med gardinsøm og liftgardiner enten det er gardiner til stue, gardiner til kjøkken, gardiner til barnerom eller på kontoret. 

 

GetClicky Web Analytics