Beklager. Vi har for tiden tekniske problemer med Klarna Checkout. Vi jobber med å løse problemet. Bestillinger kan sendes pr epost til info@tapetgalleriet.no, eller så kan du ta kontakt med oss på 23624006.

  • Stort utvalg - Tusenvis av tapeter og tekstiler
  • Prisgaranti
  • På veggen garanti

Velkommen til vår butikk i Sandvika

Butikken er åpen som normalt igjen:)

 

....Men vi tar forholdsregler, og vi tilbyr servicemuligheter tilpasset situasjonen vi er i. Munnbind er anbefalt. Ta gjerne med eget, men glemmer du det så har vi ekstra her. Ansatte bruker også munnbind. Det er obligatorisk å sprite hender før man går inn i butikken. Butikken er stor så avstand har sjeldent vært et problem frem til nå. Likevel kan alle kunder få et eget område tiildelt der de kan stå å se på prøver hvis det er ønskelig. Vær også klar over at leveringstider kan være lenger enn det som står oppgitt på nett, også for prøver. Flere av våre leverandører opererer med redusert kapasitet.

 

Vi beklager tekninske problemer med betalingsløsning

Vi har for øyeblikket problemer med betalingsløsningen i nettbutikken. Vi jobber med saken, men usikre på når løsningen er oppe og går igjen. I mellomtiden tar vi imot bestillinger på epost, chat og telefon nr 23 62 40 05. Ta kontakt så skal vi hjelpe. 

Tapetgalleriet Sandvika

Produkter og tjenester: Tapet  - Gardinstoff - Møbelstoff - Maling - Søm - Interiørkonsultasjon

 

KUN 15 MIN FRA OSLO SENTRUM OG MED GOD PARKERING RETT UTENFOR DØREN. I butikken vår på Rud (Bærum) utenfor Sandvika har vi Norges største spesialforretning innen tapet og tekstil. Over 10 000 tapeter, og nesten like mye gardinstoff og møbelstoff. I tillegg har vi eget rom for den fantastiske malingen fra Farrow and Ball. 

Løxaveien 5, 1351 Rud. (Samme inngang som Bohus Design). Se kart
 

Åpningstider: 

Mandag og Onsdag kl 10 - 17 | Tirsdag og Torsdag kl 10 - 19 | Fredag kl 10 - 16 | Lørdag kl 11 - 15 

Kontakt oss:

Telefon: 23 62 40 06 / 23 62 40 05
e-post: info@tapetgalleriet.no
Facebook
Chat på vår nettside 
Firmanavn: Tapetgalleriet Sandvika AS
Orgnaisasjonsnummer: 990 977 860

 Tapetgalleriet Oslo

 NB! DENNE BUTIKKEN ER AVVIKLET. DU FINNER OSS NÅ I LØXAVEIEN 5, 1351 RUD. 

 

 

GetClicky Web Analytics