• Stort utvalg - Tusenvis av tapeter og tekstiler
  • Prisgaranti
  • På veggen garanti

Våre butikker i Oslo og Sandvika

Butikkene er åpne

..Men vi tar forholdsregler, og vi tilbyr servicemuligheter tilpasset situasjonen vi er i.

Vær også klar over at leveringstider kan være lenger enn det som står oppgitt på nett, også for prøver. Flere av våre leverandører opererer med redusert kapasitet eller er midlertidig stengt. 

 

Lån prøvemateriale uten å komme inn i butikken 

Let gjennom utvalget vi har på nett. Finner du noe der du liker så gi oss beskjed så kan vi enten sette det klart til henting (Du trenger ikke gå ut av bilen engang), eller vi kan få transportert prøvene hjem til deg. Vi har et langt større utvalg enn det som ligger ute på nett. Leter du etter noe annet enn det du finner der, ta kontakt så skal vi hjelpe deg. Vi må vurdere hver enkelt henvedelse som de kommer for å se hva vi får til, men vi vil strekke oss langt for å møte de utfordringene vi nå står overfor. 

Reserver eget område i butikken, kun for deg

Våre butikker er normalt ikke trange og fullt av folk, men vi tilbyr nå også muligheten til å sperre av egne soner i butikkene der du kan få stå i fred og ro å bla gjennom vårt sortiment. Vi er tilgjenegelig til å bistå deg i den grad du selv måtte ønske. Stå helt alene eller si ifra til oss så kommer vi. Ta kontakt med oss så setter vi av en tid til deg.

Bestill prøver hjem i Posten.

Nesten alle produkter som ligger ute i nettbutikken vår kan vi bestille prøver av. Prøver som blir sendt hjem direkte til din adresse. Hvis du ikke finner det du ser etter i nettbutikken vår har vi tilgang til enormt mye mer. Gå inn på våre leverandørers egne nettsider og finn tusenvis av inspirerende produkter. Vi kan skaffe prøver av det du eventuelt finner der også. Send oss en mail med merke, navn på produkt, artikkelnummer og din adresse, så ordner vi resten.

Bestill varer med levering på dør.

Under fraktalternativer i nettbutikken vår har du muligeten til å velge Levering på dør. Da vil varene du bestiller bli levert hjem til deg.  

 

Om du ikke har anledning til å dra til en av våre butikker, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på den måten som passer best for deg. Vi gjør så godt vi kan for å gi deg hjelpen du trenger per: 

Vi tilbyr også enkle konsultasjoner over Skype, ring oss eller send en mail for å avtale et nettmøte.

  

Tapetgalleriet Oslo

Produkter og tjenester: Tapet - Fototapet - Gardinstoff - Møbelstoff - Maling - Søm - Interiørkonsultasjon

I butikken vår i Oslo vil du finne et fantastisk utvalg av alt du kan tenke innen tapet, gardin- og møbelstoffer. I tillegg har vi også interiørmaling fra Farrow and Ball, Designers Guild og Zoffany. Vi holder lager på store deler av malingen fra Farrow and Ball.

Kirkegata 17, 0153 Oslo (Sidegate til Karl Johan). Se kart
Tlf: +23 62 40 05, Mail: info[2]tapetgalleriet.no

Åpningstider: Mandag til Torsdag: 10.00 - 17.00 | Fredag 10.00 - 16.00 | Lørdag: 11.00 - 15.00

Åpningstider påsken 2020: Mandag og Tirsdag Kl 10.00 - 16.00 | Onsdag og Påskeaften stengt

Tapetgalleriet Sandvika

Produkter og tjenester: Tapet - Fototapet - Gardinstoff - Møbelstoff - Maling - Søm - Interiørkonsultasjon

I butikken vår på Rud (Bærum) utenfor Sandvika har vi vår største butikk. Over 10 000 tapeter, og nesten like mye gardinstoff og møbelstoff. I tillegg har vi et stort utvalg av tapet på lager. Vi har et eget rom for den fantastiske malingen fra Farrow and Ball og Designers Guild. 

Løxaveien 5, 1351 Rud. (Samme inngang som Bohus Design). Se kart
Tlf: +23 62 40 06, Mail: info[2]tapetgalleriet.no.

Åpningstider: Mandag og Onsdag kl.10.00 - 17.00 | Tirsdag og Torsdag 11 - 17.00 | Fredag kl 10.00 - 16.00 | Lørdag: 11.00 - 15.00

Åpningstider påsken 2020: Mandag og Tirsdag Kl 10.00 - 16.00 | Onsdag og Påskeaften stengt

 

 

GetClicky Web Analytics