Beklager. Vi har for tiden tekniske problemer med Klarna Checkout. Vi jobber med å løse problemet. Bestillinger kan sendes pr epost til info@tapetgalleriet.no, eller så kan du ta kontakt med oss på 23624006.

  • Stort utvalg - Tusenvis av tapeter og tekstiler
  • Prisgaranti
  • På veggen garanti

Norges mest imponerende fargehandel

Med en slik dristig uttalelse legger vi listen høyt, vi vet det!

Vi er et lite firma, men likevel blandt Norges største butikker innen tapet og tekstil. Vi er en rendyrket faghandel og har markedets desidert største utvalg av tapet, tekstiler, og interiørmaling. Over 10 000 tapeter og nesten like mange stoffer finner du i vår butikk i Sandvika. I tillegg er vi autorisert forhandler av maling fra Farrow and Ball.

Vi jobber med verdens ledende produsenter og kvalitetsmerker og vi representerer kjente merkevarer som Osborne & Little, Ralph Lauren, Mulberry, Designers Guild, Omexco og mange flere. Vi har også våre egne merker som vi tar importerer selv. Det gjør at prisene holdes nede og er tilpasset alle lommebøker. Blant våre egne merker har vi tradisjonsrike MYB Textiles fra Skottland som leverer gamledagse blondegardiner. Vi får fantastiske ullstoffer fra The Isle Mill, og fra det mer moderne Design Studio Timorous Beasties, tar vi inn tapet og tekstildesign med ordentlig wow - faktor. Alt vi selger er av topp kvalitet, men prisene er likevel tilpasset vanlige lommebøker. 

Vi legger listen høyt når det gjelder service og kompetansenivå, det er det vi lever av, og alle kunder er velkomne innom oss for å få hjelp. Vi kan også komme hjem til deg for en interiørkonsultasjon eller oppmåling. Trenger du hjelp til selve tapetseringen eller malingsjobben så kan vi hjelpe med det også. 

 

 

 

 

 

GetClicky Web Analytics