• Stort utvalg - Tusenvis av tapeter og tekstiler
  • Prisgaranti
  • På veggen garanti

Blondegardiner

 

Fantastiske Blondegardiner

Blondegardiner av den gode gamle sorten er nesten ikke mulig å få tak i lenger. I hvert fall ikke hvis du ønsker kvalitet og tradisjon. Heldigvis finnes det fortsatt én mølle i Skottland som produserer disse nydelige stoffene. Vi er stolt norsk representant for MYB Textiles, den eneste gjennværende produsenten fra det som en gang var en stor industri på det skotske høylandet. MYB Textiles produserer de vakreste blondegardiner og stoffer med utgangspunkt i gamle design og veveteknikker. Maskinen de bruker i produksjonen er over 100 år gammel, og det krever 3 fulltidsmekanikere bare for å holde maskineriet i gang. Fabrikken er en historisk institusjon i seg selv. Alt er skjevt, gammelt og slitt, men det oser av sjarm og yrkesstotlhet. Slikt blir det fantastiske blondegardiner av.

 Nydelige blondegardiner fra MYB textiles

Gardinsøm Blondegardiner

Trenger du hjelp til å sy blondegardiner kan vi ta jobben for deg. Våre dyktige syersker kan faget til fingerspissene, og det å få jobbe med så fantastiske produkter er noe de setter stor pris på. 

 

Har du spørsmål rundt blondegardiner så ta gjerne kontakt med oss enten på e-post eller på chatten:)

 

 

Verdens mykeste babytepper

PRIS KUN KR 299,- PR STK - Perfekt som barselgave!

Ønsker du å bestille disse fantastisk deilige og myke babyteppene fra MYB, kan du gjøre det ved å sende oss en e-post med din bestilling. Fint om du da oppgir hvilken farge du ønsker.

  • Lys blå
  • Soft rosa
  • Elfenben

 Størrelsen er 76 x 102 cm og de leveres i en flott gaveeske.

Teppene kan hentes i butikk eller vi kan sende deg dem. evt Frakt tilkommer på kr 99,-

Verdens mykeste babytepper

GetClicky Web Analytics