• Stort utvalg - Tusenvis av tapeter og tekstiler
  • Prisgaranti
  • På veggen garanti

Gardiner og liftgardiner sydd etter mål

Vi syr dine gardiner

FAST LAVPRIS FRA KR 1990,- ink mva pr høyde opptil 220 cm.  

Å sy gardiner selv kan være komplisert og tidkrevende. Bare det å finne det perfekte gardinstoffet som står perfekt til resten av rommet kan være en utfordring i seg selv. Trenger du hjelp med gardiner og søm, enten det gjelder gardinsjal, liftgardiner, eller blondegardiner, så hjelper vi deg gjerne. Vi bistår deg i hele prosessen gjennom tre enkle trinn. 

 

1) Velg stoff

Vi har tusenvis av gardinstoffer i alle farger og motiv. Dykk ned i vårt enorme utvalg av ull, lin, slike og bomull. Vevde, broderte eller printete stoffer, hos oss finner du det aller meste. Vi fører alle de mest kjente merkevarene i norge i tillegg til fantastiske kolleksjoner som vi importerer direkte fra kvalitetsprodusenter rundt om i verden. På den måten kan vi tilby stoffer i alle prisklasser. 

2) Velg type gardin

  • Gardinsjal - Vi syr de fleste varianter av gardinsjal. Velg mellom lette, luftige og moderne gardiner eller nydelige klassiske stuegardiner med godt fôr og perfekt drapering. kom innom oss og se de ulike variantene utstilt.  
  • Liftgardiner - Liftgardiner er praktiske og elegante og egner seg spesielt godt i mindre rom som barnerom, soverom og kjøkken. Ønsker du en lystette gardiner er også liftgardiner det beste alternativet.
  • Panelgardiner - Panelgardiner er veldig fleksible og virkningsfulle. Kontroller lyset og skap ulike effekter med tospors skinner og overlapp.
  • Blondegardiner -  Veldig få tilbyr de gamle tradisjonelle blondegardinene. Vi er distributør i Norge for disse meget vakre klassiske stoffene og vi har et rikt utvalg av det. Kom innom oss og bli overakset over at blondegardiner også kan fremstå som meget moderne og elegant.

3) Velg stenger og oppheng

Vi har det du trenger av opphengsutstyr, gardinstenger og skinner. Kjøp ferdige stenger eller få dem måltilpasset.

Spar tid og forbred besøket i vår gardinbutikk.

Til våre butikker i Oslo og Sandvika får vi besøk av ulike kunder med ulike behov. Noen er som barn i en godtebutikk som kan stå i timevis og bla seg gjennom hele skattekammeret av stoffer for å hente inspirsasjon. Andre vil bare ha en gardin. Kjapt og enkelt. Hvis du ønsker å spare litt tid i butikken kan det væe lurt å tenke litt over et par ting og gjøre litt "hjemmelekse".

  • Kikk i vårt sortimentet av stoffer her på nettsidene våre (utvalget i butikkene er veldig mye større) eller besøk nettstedene til våre leverandører. 
  • Tenk gjennom hva slags gardin du ønsker. Hvilket uttrykk ønsker du, er gardinene kun tenkt som pynt eller skal de kunne trekkes for. Ønsker du fôring eller vil du ha det lett og luftig? Ønsker du lystette gardiner? Hvis du vurderer liftgardiner så sjekk hvilken vei vinduet åpnes.
  • Ta mål (ytterkarm til ytterkarm). Mål av høyde opp til taket, avstand mellom vinduer, opp til stenger og ut til hjørner. Jo flere mål jo bedre.
  • Ta med bilder av vinduet, veggen og rommet.

Vi har også en interiørkonsulent på huset som kan komme hjem til deg. Da får du profesjonell interiørhjelp i forhold til farger, løsning og mål. 

Våre syersker 

Alle gardinene vi leverer er sydd av profesjonelle syersker, men som i de fleste andre bransjer kan kunden velge ulike kvaliteter og prisklasser, også når det kommer til søm. Vår egen systue tilbyr søm til fornuftige priser og med høy kvalitet. Mer enn bra nok for de aller fleste, men har du spesielle ønsker eller utfordringer som krever ekstra finesse og spisskompetanse hjelper vi deg med det også.

Vi samarbeider med kanskje Norges beste gardinmaker 

Sara Dahl

Sara Dahl har over 20 års erfaring i faget og ansees som en av norges absolutt beste på sitt felt. Sara er fra Wales og oppvokst i Storbritannia hvor det er lange tradisjoner for gardinfaget. Sara er utdannet med spesialisering innen tekstil og søm, og hun er medlem av det britiske mesterlauget for gardinsøm. Med en god porsjon god gammeldags yrkesstolthet har hun levert fantastiske håndsydde gardiner til mange fornøyde kunder. 

Bli bedre kjent med Sara og få inspirasjon til dine gardiner på www.saradahl.no eller kom ned til oss i butikken. 

 

 

GetClicky Web Analytics