Beklager. Vi har for tiden tekniske problemer med Klarna Checkout. Vi jobber med å løse problemet. Bestillinger kan sendes pr epost til info@tapetgalleriet.no, eller så kan du ta kontakt med oss på 23624006.

  • Stort utvalg - Tusenvis av tapeter og tekstiler
  • Prisgaranti
  • På veggen garanti

Få hjelp av en interiørarkitekt

Går du med ønsker og behov for forandiringer i ditt hjem, men synes det er vanskelig å sortere tanker, ideer og fargevalg? Da kan det være en god start med et hjemmebesøk av vår interiørarkitekt. Hun vil fungere som en drodlepartner for deg samtidig som hun gir gode råd rundt løsninger, farger, måltagning og ikke minst prosjektøkonomi. Særlig når det gjelder gardinsøm kan du spare mye penger på å få ordentlige råd fra en som kan faget. 

Bestill GRATIS hjemmebesøk her

 

 

Still forberedt

Jo bedre forberedt du er, jo mer vil du få ut av befaringen. Du bør helst ha vært hos Tapetgalleriet og sett på tapeter, maling eller stoffer slik at du har en ide om hva du liker. Arkitekten kommer ikke hjem til deg med et lass tapet, tekstil og malingsprøver for å starte hele prosessen fra start. Til det er utvalget altfor stort og det vil være å skyte i blinde når hun ikke har noe formening om ønsket stil eller preferanser.

Til hjemmebefaringen avsettes det 1 time. Tid utover det vil bli fakturert med kr 960,- eks mva pr time.

Grunnet pågang ser vi oss nødt til å vurdere hver enkelt henvendelse i forhold til prosjektets størrelse og lokasjon.

Når du bestiller et hjemmebesøk ber vi deg forklare kort hva dine utfordringer er og hva du ønsker hjelp til. 

Etter hjemmebefaringen vil det være interiørarkitekten som følger deg opp med eventuelle bestillinger, spørsmål og leveranse. Juridisk sett vil ditt kundeforhold ligge hos arkitekten og ikke hos Tapetgalleriet. Dette for at leveransen skal være mest mulig sømløs og at du bare trenger å forholde deg til en person. Likevel handler du til Tapetgalleriets priser. Interiørarkitetkten tar ingen påslag på Tapetgalleriets produkter.  

 

Interiørarkitekt Taran Grønlie

Tapetgalleriet, i samarbeid med Interiørarkitekt Taran Grønlie hos Raffinert Interiør tilbyr deg som kunde gratis hjemmebefaring. Taran har arbeidet aktivt i bransjen i over 14 år. Hun har 5 års utdannelse innenfor bolig- og offentlig miljø. i tillegg krydrer hun sin tittel som interiørakitekt (MIFA) med en master i teatervitenskap samt utdanning innen kunsthistorie, pedagogikk og etnologi. For mer informasjon om Taran, referanser og utførte prosjekter, ta en kikk på hennes egen nettside www.raffinert.no.  

GetClicky Web Analytics