Beklager. Vi har for tiden tekniske problemer med Klarna Checkout. Vi jobber med å løse problemet. Bestillinger kan sendes pr epost til info@tapetgalleriet.no, eller så kan du ta kontakt med oss på 23624006.

  • Stort utvalg - Tusenvis av tapeter og tekstiler
  • Prisgaranti
  • På veggen garanti

Nyttig å vite om lim

Det er flere metoder for å sette opp tapetet og påføre lim. Les alltid tapetleverandørens beskrivelse av fremgangsmåten så er du sikker.

Papirtapet

Her bruker du tapetklister som du smører på baksiden av tapeten. Vær nøye med å dekke hele bredden og bruk gjerne en bred pensel. Når limet er på, brettes tapeten slik at limside ligger mot limside. Da tørker ikke limet mens det trekker inn i tapeten. Sørg for at du ikke bretter så hardt at det blir brettekanter i tapeten. La tapetlengden trekke i minst 5 min før du henger den på veggen. Trekketiden varierer noe ut ifra tykkelse på tapeten og temperaturen i rommet. Tommelfingerreglen sier at det er klart hvis tapetet ikke knitrer når du rister litt i den. Derimot skal du kunne høre en mer "slafsete" lyd.

Lim papirtapet

Vinyltapet

Her er det en fordel å fukte baksida på tapetet med vann. Bruk en svamp. Brett eller rull tapetlengden sammen og la den ligge og trekke noen minutter. Rull så limet på veggen med en malerull, en og en høyde av gangen. Vinyltapet kan også settes opp som papirtapet, ved at du smører lim på tapetet.

Fibertapet

Fibertapet er det enkleste å henge opp. Lim på veggen og opp med tapet. Enklere blir det ikke.

GetClicky Web Analytics