Beklager. Vi har for tiden tekniske problemer med Klarna Checkout. Vi jobber med å løse problemet. Bestillinger kan sendes pr epost til info@tapetgalleriet.no, eller så kan du ta kontakt med oss på 23624006.

  • Stort utvalg - Tusenvis av tapeter og tekstiler
  • Prisgaranti
  • På veggen garanti

Husk å sjekke batchnummer

Folk som har kjøpt fliser, parkett eller stoffer vet kanskje allerede hvor lurt det kan være å sjekke batchnummeret på varene før man tar dem i bruk. For de som ikke har vært borti dette begrepet før, tar vi likevel med en forklaring. Batchnummeret er egentlig et produksjonsnummer og det sier noe om hvilken produksjon tapeten du har kjøpt kommer fra.

Batchnummer

Batchnummer

Sjekk før du begynner å tapetsere

Det er viktig at alle rullene du har kjøpt har samme batchnummer. Grunnen til dette er at det kan forekomme små forskjeller i fargenyansene fra produksjon til produksjon. Disse forskjellene er stort sett så små at man ikke nødvendigvis ser det med det blotte øye, men likevel store nok til at sluttresultatet kan bli ødelagt. Det er vel få ting som er så kjedelig som å oppdage fargeforskjeller etter at man har hengt opp tapetet? Vår klare anbefaling er derfor alltid å sjekke på tapetens emballasje at alle rullene har samme batchnummer.

GetClicky Web Analytics